Relatiegeschenken

Het verhaal van uw bedrijf in een geschenk?

Is in uw bedrijf aandacht voor mens en milieu van groot belang? En wilt u dat deze visie tot uitdrukking komt juist in de contacten met uw zakelijke relaties? Als deze vragen bij u leven passen en u zoekt naar een juiste vormgeving, dan zou ik als beeldend kunstenaar wellicht een bijdrage kunnen leveren. Ik zou uw visie in beelden kunnen vertalen, waardoor een origineel en passend geschenk ontstaat voor uw relaties.
Wat kan ik u aanbieden:

  • Kiezen uit bestaand werk
   Ik maak steeds nieuw werk dat u in mijn atelier kunt bekijken. En ik heb regelmatig tentoonstellingen waar mijn beelden ook te zien zijn. Zonder enige verplichting bent u van harte uitgenodigd.
  • Een persoonlijke benadering
   Wilt u dat het geschenk op een persoonlijke manier uitdrukking geeft aan uw visie? In dat geval is het mogelijk samen met mij tot eigen ontwerpen te komen. Aan de hand van voorbeeld-ontwerpen kunt u dan uit verschillende kunstwerken kiezen.
  • Een interactieve benadering: workshop bedrijf, mens en natuur
   Ik geef workshops die de relatie tussen de visie in uw bedrijf en mens en natuur legt. In deze workshops werk ik met creatieve middelen. Ik laat mensen een diepere verbinding krijgen met materialen uit de natuur gecombineerd met klei. Deelnemers ervaren dat zij niet alleen fysiek, mentaal en gevoelsmatig contact hebben met de materie, maar ook dat achter alles een energetische eenheid bestaat. Natuurlijk stem ik elke workshop af op de specifieke wensen van uw bedrijf en de deelnemers.

Meer informatie


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/