Relatiegeschenken

Het verhaal van uw bedrijf in een geschenk?

Is in uw bedrijf aandacht voor mens en milieu van groot belang? En wilt u dat deze visie tot uitdrukking komt juist in de contacten met uw zakelijke relaties? Als deze vragen bij u leven passen en u zoekt naar een juiste vormgeving, dan zou ik als beeldend kunstenaar wellicht een bijdrage kunnen leveren. Ik zou uw visie in beelden kunnen vertalen, waardoor een origineel en passend geschenk ontstaat voor uw relaties. Wat kan ik u aanbieden:

Kiezen uit bestaand werk
Ik maak steeds nieuw werk dat u in mijn atelier kunt bekijken. En ik heb regelmatig tentoonstellingen waar mijn beelden ook te zien zijn. Zonder enige verplichting bent u van harte uitgenodigd.

Een persoonlijke benadering
Wilt u dat het geschenk op een persoonlijke manier uitdrukking geeft aan uw visie? In dat geval is het mogelijk samen met mij tot eigen ontwerpen te komen. Aan de hand van voorbeeld-ontwerpen kunt u dan uit verschillende kunstwerken kiezen.

Een interactieve benadering: workshop bedrijf, mens en natuur
Ik geef workshops die de relatie tussen de visie in uw bedrijf en mens en natuur legt. In deze workshops werk ik met creatieve middelen. Ik laat mensen een diepere verbinding krijgen met materialen uit de natuur gecombineerd met klei. Deelnemers ervaren dat zij niet alleen fysiek, mentaal en gevoelsmatig contact hebben met de materie, maar ook dat achter alles een energetische eenheid bestaat. Natuurlijk stem ik elke workshop af op de specifieke wensen van uw bedrijf en de deelnemers

  • Ich stelle fortlaufend neue Arbeiten her, die Sie in meinem Atelier ansehen können.  Meine Arbeit ist auch regelmäßig in Ausstellungen zu sehen. Sie sind sehr herzlich dazu eingeladen ohne jegliche Verpflichtung.
  •  Möchten Sie Ihrem Geschenk eine persönliche Note verleihen, dann können Sie gemeinsam mit mir Ihr eigenes Design gestalten.
  •  Ich leite workshops, in denen Unternehmensansichten mit Mensch und Natur zusammen gebracht werden. In diesen workshops erfahren die Teilnehmer eine tiefere Verbindung mit den Materialien die uns die Natur anbietet, kombiniert mit Ton.  Aber nicht nur die physische und geistige Verbindung zu Gegenständen wird empfunden, sondern auch, dass hinter allem die Einheit der Energie steht. Selbstverständlich ist jeder workshop auf die speziellen Wünsche Ihrer Firma und der Teilnehmer abgestimmt.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/